Şirket Profili

Jiangsu Hengbo Composite Materials Co., Ltd., PEEK (PAEK) gibi özel mühendislik plastiklerinde yıllarca süren çabalarla atılımlar yaptı ve eksiksiz bir reçine modifikasyonu seti, bitmiş parçaların enjeksiyonla kalıplanması ve plakaların, çubukların ve tüplerin sürekli ekstrüzyonu geliştirdi. . Kalıplama teknolojisi. Humber, farklı boyut ve modellerde PEEK (PAEK) levhalar, çubuklar ve boruların yanı sıra karbon fiber/cam elyaf takviyeli PEEK (PAEK) prepregler ve laminatlar sunar. Aynı zamanda Hengbo, müşteri ihtiyaçlarına göre vidalar, somunlar, kompresör contaları, yataklar ve bağlantılar dahil olmak üzere çeşitli enjeksiyon ürünleri sağlayabilir.


Hengbo Composite Materials Co., Ltd., çeşitli sürekli üretim hatlarına, birkaç yatay enjeksiyonlu kalıplama makinesine, sürekli elyaf emdirilmiş sac üretim hatlarına, kalıplama makinelerine ve diğer üretim ve işleme ekipmanlarına sahiptir. Müşterinin çizimlerine veya numune gereksinimlerine göre tasarlanabilir ve işlenebilir. Numunelerin kolay işlenmesi ve seri üretim için enjeksiyon kalıplama ve kalıplama kalıbı.


Jiangsu Hengbo Composite Materials Co., Ltd., kuruluşundan bu yana, "önce kredi, önce kalite, önce müşteri" iş felsefesine bağlı kalarak mükemmel ürünlere, saygılı hizmetlere, kapsamlı endüstri kanallarına ve profesyonel teknik avantajlara güvenmektedir ve yavaş yavaş çoğunluğu kazandı. Müşteri memnuniyeti ve güveni. Benzer düşünen meslektaşlarla samimi işbirliğini dört gözle bekliyoruz, soru sorabilir, ziyaret edebilir ve değiş tokuş yapabilirsiniz!
İş kapsamı
 
1. Hengbo kompozit malzemeler, çubuklar, plakalar, borular vb. dahil olmak üzere çeşitli PEEK (PAEK) profilleri üretir ve ayrıca PEEK (PAEK) rulmanlar, vidalar, contalar, makaralar vb. gibi çeşitli özelleştirilmiş ürünler geliştirebilir ve üretebilir. Profil, müşteri ve pazar talebine göre işlenebilir.
 
2. Hengbo Kompozit Malzemeler, sürekli karbon elyafı ve cam elyaf takviyeli PAEK malzemeleri de dahil olmak üzere, sürekli elyaf takviyeli PEEK (PAEK) malzemeleri geliştirir ve üretir. Malzeme müşteri ve pazar talebine göre şekillendirilebilir ve işlenebilir.
 

3. Profesyonel Ar-Ge, test ve uygulama yeteneklerine dayalı olarak, Hengbo Kompozit Malzemeler, endüstrileri ve otomobilleri (hidrojen enerjisi) kapsayan alt uygulama endüstrileri ve PEEK (PAEK) malzemeleri şirketleri için teknik destek, pazar araştırması ve satış sonrası hizmetler sağlar. Otomobil), ilaçlama, denizcilik ekipmanları, sivil ürünler (çantalar, spor malzemeleri).




Sergi